Ga naar de inhoud
Home » Bijzondere mini-urntjes

Bijzondere mini-urntjes

Uw dierbaarste herinnering tastbaar maken om te koesteren, te knuffelen

De knuffelsteentjes (ook wel troost- of koestersteentjes genoemd) heb ik speciaal ontworpen voor wanneer u kiest om na de crematie de as te verstrooien of voor een natuurbegrafenis, zodat u altijd uw dierbare bij u kan houden, troost kan vinden bij het knuffelen en voelen.
Het gaat erom dat u een fijne en tastbare herinnering heeft van uw dierbare(n).

Het knuffelsteentje (mini-urntje) bevat een klein beetje as in een fijne handvorm, hartjesvorm of vorm in uw keuze, dat in elke gewenste kleur kan worden gemaakt. Vanzelfsprekend is het mogelijk om een tekst erop te plaatsen of een vingerafdruk of pootafdruk.

De knuffelsteentjes zijn uiteraard van keramiek. Wanneer u deze vasthoudt neemt de keramiek al heel snel uw lichaamstemperatuur aan. Hierdoor geeft het een aangenaam en warm gevoel. Het knuffelsteentje kunt u zelfs meenemen in uw broekzak.

Speciaal voor kinderen, tieners en jong volwassenen

Met name kinderen, tineners en jong volwassenen vinden het hebben van een knuffelsteentje heel bijzonder en prettig. Zij rouwen en gedenken op hun eigen wijze. Vaak teruggetrokken in hun slaapkamer waarin zij zich vrij voelen om hun nabestaande(n) te knuffelen, de troost te vinden en om te rouwen.

Dierbaar en troostend geschenk

Voor nabestaanden is het zwaar en veel wat er gebeurt wanneer hun dierbare komt te overlijden. Zij hebben tijd nodig om te bepalen wat te doen na de crematie en welke vorm van herdenken willen. Met een bijzonder mini-urntje als dierbaar en troostend geschenk, helpt u uw naasten of vrienden bij dit rouwproces.
Elk uniek mini-urntje wordt zorgvuldig ingepakt in een mooie geschenkverpakking.

Hartjes als knuffelsteentje

Uiteraard kan een knuffelsteentje ook gemaakt worden in hart-vorm. Het plaatsen van bijvoorbeeld; een vingerafdruk, pootafdruk en/of tekst erop maakt het nog persoonlijker.
Prijs hiervan is op aanvraag.

Speciale wensen

U kan het knuffelsteentje zo persoonlijk maken als u wilt, door bijvoorbeeld de naam, tekst of een afbeelding erop te laten zetten. Maar ook de vorm is door u te bepalen; bijvoorbeeld het ‘knuffel-/troost-/koestervogeltje’. Abstract, niet te groot en ligt ook fijn in uw handen.

Het bijzondere mini-urntjes wordt leeg geleverd.
Vindt u het prettiger dat ik het voor u vul en afsluit, dan kan dat uiteraard ook.

Prijzen van de bijzondere mini-urntjes zijn op aanvraag.
Bel mij of vul het contactformulier in wanneer u vragen heeft over de uitvoering, kleur, met of zonder tekst/afbeelding. Het zijn unieke knuffelsteentjes die ik voor u maak. Niets is standaard.