Onze werkwijze verdelen wij in de volgende momenten:

Het kennismakingsgesprek

Uw wensen & behoeftes komen naar voren tijdens het, geheel vrijblijvend, kennismakingsgesprek.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen, om zo voldoende informatie te hebben om een ontwerp voor u te kunnen maken. Na onze kennismaking ontvangt u schetsen of een maquette, speciaal voor u gemaakt op basis van uw verhaal aan ons. En zullen wij samen met u in de volgende fase aan de gedenkkunst of urn te werk gaan om een zo uniek en persoonlijk mogelijk urn of gedenkkunst te creëren.

Tijden de volgende fase zullen we ons gaan richten op het ontwerp van de gedenkkunst of de urn. Dit kunt u geheel naar uw eigen wens invullen maar natuurlijk zullen wij u daar bij begeleiden om en zo uniek en mooi mogelijk resultaat te creëren.

Het ontwerp

Op basis van het kennismakingsgesprek hebben wij één of meerdere ontwerpen geschetst of gemaakt. De ontwerpen worden kosteloos voor u gemaakt. Wij besteden veel zorg en aandacht aan de ontwerpen en deze zijn altijd uniek en speciaal ‘naar uw verhaal’ gemaakt. Het ontwerp heeft een duidelijke omschrijving en ontvangt u een gespecificeerde offerte.

De uitwerking

Nadat u uw keuze heeft gemaakt welke vorm en kleur het ontwerp moet worden, gaan wij aan de slag met de vervaardiging van de urn of gedenkkunst. Tussentijds wordt u (desgewenst) op de hoogte gehouden van de vorderingen. U mag natuurlijk informeren naar de vorderingen en indien mogelijk (op afspraak) komen komen kijken.

De overhandiging

Gemiddeld duurt het 8-10 weken voordat de urn klaar is.  De urn of gedenkkunst brengen wij persoonlijk bij u. Indien u dit wenst, brengen wij ook de as over en sluiten de urn.